Streaming is de nieuwste manier van muziek verkennen en beluisteren via internet services als Spotify en Qobuz op diverse digitale formats waardoor een prettige en eenvoudige muziekbeleving kan worden gerealiseerd.

Wij leveren hiervoor in diverse prijsklasse streaming apparatuur van:

- Elac uit Duitsland heeft de nieuwste generatie streamers uitgebracht de DISCOVERY biedt met ROON software de snelste en meestuitgebreide toegang tot streaming music !

- Advance Acoustic uit Frankrijk heeft een combinatie streamer / cd speler /DAB + en Fm tuner waardoor alle vormen van    bronbeluistering kunnen plaatsvinden.

- Hegel levert uit Noorwegen zeer fraaie versterkers met Airplay voor DLNA streaming v.a. H 160 € 2995,00

- Cocktail Audio is het laatste nieuwe merk uit Zuid-Korea die een mooie combinatie van cd ripping en netwerk streamer levert en kan door  de ingebouwde 2 x 50 w versterker als zelfstandige hifi-set worden gebruikt.

- Metrum Acoustics is de Nederlandse fabrikant/ontwerper die voor streaming de ultieme DAC's levert en bouwt, geroemd om zijn NOS dac1

- Paradigm de Canadese luidsprekerfabrikant levert nu ook streamers ! met als bijzonderheid Anthem Room Correction welke met meetmicrofoon de acoustiek meet !