Streaming

Streaming

Streamen naar je geluidsinstallatie

Streaming is de manier van muziek verkennen en beluisteren via internet services als Tidal, Spotify of Qobuz op diverse digitale formats waardoor een prettige en eenvoudige muziekbeleving kan worden gerealiseerd.

Wat kunt u van ons verwachten?

Wie streeft naar het meest zuivere geluid snuffelt tussen de beste apparatuur. Bij zulke kwaliteit hifi hoort maatwerk. Dat betekent dat we ook een volledige bezorg- en aansluitservice door heel Nederland bieden.

ADVIES

Wat past bij u?

ERVARING

Zelf testen

AANSCHAF

Samenstellen

INSTALLATIE

Luisterbeleving

Bezoek de winkel

Ambachtsplein 89
3068 GV Rotterdam
010 420 0303

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 11.00 uur – 17.00 uur
Woensdag: 11.00 uur – 17.00 uur
Donderdag: 11.00 uur – 17.00 uur
Vrijdag: 11.00 uur – 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 uur – 17.00 uur
Zondag: gesloten

Een bericht sturen

Mail: info@zwaard-hifi.nl

Vraag ons gerust om advies. Voor de uitbreiding van uw huidige hifi, voor vernieuwing, voor een extra koppeling. Laat u adviseren door ons mee te laten denken over uw hifi project. We hebben ruim 40 jaar ervaring in hifi audio en vinden het een uitdaging om met creatieve oplossingen te komen voor maximaal luisterplezier. 

We begroeten u graag in onze winkel! Kunt u zolang niet wachten, hier kunt u online snuffelen tussen de occasions die we aanbieden:

De streaming merken in ons assortiment

Wij leveren hiervoor in diverse prijsklasse streaming apparatuur van de volgende merken:

– Elac uit Duitsland heeft de nieuwste generatie streamers uitgebracht de DISCOVERY biedt met ROON software de snelste en meestuitgebreide toegang tot streaming music !

– Advance Acoustic uit Frankrijk heeft een combinatie streamer / cd speler /DAB + en Fm tuner waardoor alle vormen van bronbeluistering kunnen plaatsvinden.

– Hegel levert uit Noorwegen zeer fraaie versterkers met Airplay voor DLNA streaming v.a. H 160 voor 2995,00

– Cocktail Audio is het laatste nieuwe merk uit Zuid-Korea die een mooie combinatie van cd ripping en netwerk streamer levert en kan door de ingebouwde 2 x 50 w versterker als zelfstandige hifi-set worden gebruikt.

– Metrum Acoustics is de Nederlandse fabrikant/ontwerper die voor streaming de ultieme DAC’s levert en bouwt, geroemd om zijn NOS dac1

Genoeg keuze en smaakvariaties om de oren te laten verwennen, maak hiervoor gerust een luisterafspraak en neem de tijd hiervoor want een luidsprekerkeuze maakt u voor vele jaren luisterplezier!

Call Now Button