Versterker

Versterker

Een versterker als middelpunt van een hifi stereo set

Hij verbindt en versterkt het audio signaal. Het maakt het mogelijk om de hardheid van muziek zelf te bepalen. Kortom een belangrijke schakel in de Hifi keten. 

Bij ons zowel transistor- als ook buizenversterkers met elk een eigen karakter te beluisteren.

Ons advies? Boek een luistersessie in onze geluidsstudio, dan kunt u verschillende versterkers uitproberen in functionaliteit en in combinatie met bijvoorbeeld luidsprekers.

Is een high end versterker de beste versterker?

Een veelgestelde vraag. We helpen u graag om uit te zoeken naar een versterker die het beste bij uw luisterwensen past. Wij zijn een speciaalzaak waardoor u bij ons de betere merken zult vinden die u zelf kunt testen.

Wat kunt u van ons verwachten?

Wie streeft naar het meest zuivere geluid snuffelt tussen de beste apparatuur. Bij zulke kwaliteit hifi hoort maatwerk. Dat betekent dat we ook een volledige bezorg- en aansluitservice door heel Nederland bieden.

ADVIES

Wat past bij u?

ERVARING

Zelf testen

AANSCHAF

Samenstellen

INSTALLATIE

Luisterbeleving

Bezoek de winkel

Reidans 42 – 44
2907 TD  Capelle aan den IJssel
010 420 0303

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag t/m zaterdag: alleen op afspraak

Een bericht sturen

Mail: info@zwaard-hifi.nl

Vraag ons gerust om advies. Voor de uitbreiding van uw huidige hifi, voor vernieuwing, voor een extra koppeling. Laat u adviseren door ons mee te laten denken over uw hifi project. We hebben ruim 40 jaar ervaring in hifi audio en vinden het een uitdaging om met creatieve oplossingen te komen voor maximaal luisterplezier. 

We begroeten u graag in onze winkel! Kunt u zolang niet wachten, hier kunt u online snuffelen tussen de occasions die we aanbieden:

De versterker merken in ons assortiment

  • Advance Acoustic
  • Hegel
  • Luxman
  • PMC
  • Sugden
  • Lyngdorf

Genoeg keuze en smaakvariaties om de oren te laten verwennen, maak hiervoor gerust een luisterafspraak en neem de tijd hiervoor want een luidsprekerkeuze maakt u voor vele jaren luisterplezier!

Call Now Button